Svježe vijesti:

NOVO U NAŠEM GRADU: Otvoren kozmetički salon „Nails by Aldina“ (FOTO)Čini Vam se da pored svakodnevnih obaveza baš nemate mnogo vremena da se pobrinete za svoje nokte na pravi način? Možda je ipak bolje da se prepustite rukama stručnjaka? Vaši nokti zaslužuje samo najbolju njegu zato posjetite kozmetički salon “Nails by Aldina”. Oni će se pobrinuti da Vi i Vaši nokti zablistate u najljepšem svjetlu. 

“ Bitno je klijentima pružiti kvalitetnu uslugu, ali isto tako stvoriti atmosferu u kojoj će se ljudi osjećati komforno i prijatno. Vrijeme provedeno u bilo kojem salonu ljepote treba biti vrijeme za uživanje i opuštanje.” – navodi naša sugrađanka Softić Aldina.

Svjesna činjenice da naš grad obiluje salonima ove vrste, Aldina kaže, nema bojazni.
“U ovom poslu je najvažniji kvalitet, koji se itekako vrlo lahko prepoznaje. Ukoliko svoj posao obavljate kvalitetno i profesionalno, nema ni straha od toga da vaš rad neće biti prepoznat. Željela sam uvesti nešto “novo”, ako se tako može reći. Kao što već znamo, naš grad obiluje salonima ove vrste, koji nude skoro sve kozmetičke usluge. “Nails by Aldina” vam nudi, takoreći, samo “jednu” uslugu. Uređenje vaših noktiju. Gledajući zapad, došla sam na ideju otvaranja salona gdje se vrši samo jedna usluga. Nikada nisam bila svestrana, zbog čega sam uspješno i realizovala tu ideju. Želim svojim klijenticama pružiti samo najbolje, najkvalitetnije, i ulagati u samo jednu uslugu.”

Kozmetički salon „Nails by Aldina“ već od danas možete naći na adresi Ulica Branilaca Bosne bb (Trg Bremena). Aldinu i njene radove možete pratiti i putem Facebook stranice, kao i Instagram profila.

Facebook: „Nails by Aldina
Instagram: „Nails by Aldina
Viber : 060 320 59 31
LTK-INFO.COM