Svježe vijesti:

MZ HRVATI - SKUP PODRŠKE NAČELNIKU EDINU DELIĆU - Hrvati su rekli NE opozivu "FOTO"


Danas 28.04.2018. godine u MZ Hrvati, u organizaciji "GRAĐANSKE UNIJE" Lukavac, je održan skup podrške načelniku Općine Lukavac Dr. Edinu Deliću.

Mještani Hrvata su nas toplo primili, a ono što mi je zapalo za oko jeste sjetni osmijeh u njihovim očima. Oni VIDE, oni ZANAJU, oni VJERUJU da čovjek koji je danas stao pred njih MOŽE promjeniti, MOŽE I HOĆE pokrenuti stvari na bolje za građane svih Mjesnih zajednica općine Lukavac, pa samim tim i njihove.

Hvala od srca svim mještanima MZ Hrvati koji su se odazvali današnjem skupu. Hvala i onima koji podržavaju načelnika Delića a nisu bili tu.

Detalj koji ću izdvojiti iz govora načelnika Edina Delića jeste taj, kako Vijeće MZ Hrvati nije pružilo adekvatnu saradnju sa općinskim načelnikom i kako je vršena opstrukcija aktivnosti. I pored toga započeti su određeni projekti u ovoj MZ, poput uređenja Osnovne škole, ali je načelnik najavio brojne planirane projekte u ovoj MZ, sa ili bez Vijeća MZ. Dodao je i kako će njegova vrata biti širom otvorena i posle 14. Maja, svima onima koji žele raditi u interesu građan.

Mještani MZ Hrvati, očekujemo vas 9. Maja 2018. godine da nam se pridružite i na centralnom skupu u Lukavcu i još jednom pokažete da pripadate "UNIJI GRAĐANA" Koja IMA PETLJU i naravno, izađite 13. Maja na referendum, zaokružite ono što vam srce kaže. MI ćemo zaokružiti NE opozivu, i na taj način podržati ostanak Dr. Edina Delića, a vi odlučite svojom voljom da li ste uz nas.

Hvala u ime "GRAĐANSKE UNIJE", hvala u ime Edina Delića, hvala u ime svih poštenih građana koji žele dobro, prije svega svojoj djeci pa i svima nama i na kraju, hvala u ime moje malenkosti.

Admir Memć

LTK-INFO.COM

Uskoro i VIDEO