Svježe vijesti:

LUKAVAC - DOK SVI KUKAJU NA GLAVNU ULICU, NJENO ASFALTIRANJE U TOKU


Oni koji nipodaštavaju rad načelnika Općine Lukavac Dr. Edina Delića, često kao primjer navode glavnu ulicu koja vodi u grad, od semafora na raskrsnici, do Autobuske stanice.

Možda i ne znaju da su ostali bez još jednog "ARGUMENTA" kako načelnik tobože (NE) valja. Za njihovu informaciju, a na radost svih poštenih građana Općine Lukavac, zbog manjeg prometa saobraćaja, tokom vikenda su u toku radovi na sanaciji svih rupa i neravnina oko šahtova na ovoj dionici puta.

Lukavac se razvija nevjerovatnom brzinom u svim svojim sferama i segmentima. Neke stvari jesu,a neke još uvjek nisu vidljive, ali činjenica da idemo naprijed je nepobitna, Tome svjedoči i današnja službena obavijest sa Gračaničkog sajma koja glasi:
Također, potpisan je i memorandum između voditelja projekta Udruženja „Progres“ sa poslodavcima i kandidatima polaznicima praktične obuke, kao i potpisivanje načelnika Općina Lukavac i Gračanica sa poslodavcima sa pomenutih opština. 

Naziru se nove velike investicije, koje će donijeti NOVA RADNA MJESTA, rasvjeta u Zasjekama u Dobošnici je noćas prosjala, grade se mostovi koji povezuju ljude i MNOGO, MNOGO toga je u pripremi, što vam ne želimo otkriti, kako ne biste pomislili kako je to samo pred referendumsko obećanje. Asfaltiranje glavne ulice je samo jedno od iznenađenja koje vam priređuje općina Lukavac na čelu sa aktuelnim i budućim načelnikom Dr. Edinom Delićem.

IDEMO NAPRIJED - IDEMO DALJE
JER IMAMO PETLJU

Admir Memić
LTK-INFO.COM