Svježe vijesti:

Načelnik Općine Edin Delić posjetio Coly-Company d.o.o. Lukavac


Općinski načelnik Edin Delić, posjetio je kompaniju Coly d.o.o. Lukavac na Mosorovcu.

Prilikom posjete razgovarano je o radu ove kompanije, te su prezentirani proizvodi, prostorije, kadrovi i oprema.

Coly-Company d.o.o. Lukavac je danas jedan od lidera u Bosni i Hercegovini u proizvodnji tjestenina, jufki i konditorskih proizvoda. Kvalitetom svojih proizvoda Coly-Company d.o.o. je dostigla standarde svjetskih proizvođača. Vrhunskom kvalitetom i pristupačnim cijenama, uz izraženu poslovnost i korektan odnos uposlenika Coly-Company d.o.o., obezbijeđena je prisutnost u svim značajnim tržnim centrima i u manjim prodajnim objektima širom Bosne i Hercegovine. Svi napori da se postigne vrhunska kvaliteta proizvoda, stroga higijenska kontrola, mikrobiološka ispravnost, i ispunjavanje svih međunarodnih sistema i normi priznati su i ove godine recertifikacijom ISO i HACCP standarda.

Općinski načelnik je uputio čestitke na uspješnom, ozbiljnom i respektabilnom poslovanju vlasnicima i svim radnicima Coly-ja i izrazio svoje oduševljenje boravkom u ovoj kompaniji.

– Meni je uistinu veliko zadovoljstvo biti ovdje. Ono što mi je posebno drago danas je što smo izložili i neka dugoročna razmišljanja za koja se nadam da će uroditi plodom. Moje čestitke i vlasnicima i upravi, menadžmentu i svim radnicima Coly-ja, uz poruku građanima da su Coly-jevi proizvodi kvalitetni, bez konzervansa, bez štetne hemije, sastavljeni od najboljih sastojaka, to su proizvodi kojima možete u potpunosti vjerovati i koje trebate kupiti ne samo zato što su lukavački i bosanski nego zato što su rame uz rame po kvalitetu, ako ne i bolji, od bilo kojih drugih koje možemo kupiti. Izjavio je Edin Delić, načelnik Općine Lukavac.


Izvor/foto:SodaLive.ba

LTK-INFO.COM