Svježe vijesti:

CIJENJENI POTROŠAČI, HVALA VAM... GIKIL LUKAVAC


U GIKIL-u smo ponosni na naš uspjeh i dugoročne odnose s klijentima, zbog naše kulture kvalitete, pouzdanosti i otvorenosti na saradnju, podržavajući potrebe širokog spektra globalnih kupaca. Pozitivno radno okruženje GIKIL -a potiče visok nivo ličnog zadovoljstva i profesionalizma koji garantuju našim klijentima beskompromisne proizvode i usluge.

Baština naše Kompanije za proizvodnju koksa i hemijskih proizvoda je duboko utemeljena. Posvećeni smo izgradnji isplativog i održivog poslovanja koje stvara vrijednost i fokusirano je na kupca, koji će i dalje biti dobar korporativni građanin i pružati dobro okruženje za naše zaposlenike i poslovne saradnike.

GIKIL služi klijentima - gigantima, ali i onim manjim, zbog širine palete naših proizvoda i ostaje predan svakom od njih, kao kupac i prodavač. Zbog svega toga, u ime cijelog tima GIKIL-a, zahvaljujemo vam na dosadašnjem ukazanom povjerenju i veselimo se nastavku suradnje s vama, našim cijenjenim klijentima, kao i istraživanju odnosa s novim organizacijama, čime ćemo proširiti našu bazu globalnih kupaca i dobavljača.

Global Ispat Koksna Industrija d.o.o. Lukavac

LTK-INFO.COM