Svježe vijesti:

UBISTVO U TUZLI - Nakon napada nožem u naselju Bulevar preminuo muškarac


U tuzlanskom naselju Bulevar u nedjelju oko podne došlo je do fizičkog obračuna između dva muškarca, pri čemu je jedan od njih zadobio povrede nanesene nožem sa smrtnim posljedicama.Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Izudin Šarić potvrdio je za Fenu da je oko 12.00 sati MUP-u TK-a prijavljeno da je u ulici Aleja Alije Izetbegovića pronađen muškarac s povredama u predjelu grudnog koša.

– Nedugo zatim u policijsku stanicu Centar PU Tuzla prijavio se 38-godišnjak, koji je priznao da je nakon verbalnog, a zatim fizičkog sukoba 50-godišnjem muškarcu nanio dvije ubodne rane u predjelu grudnog koša. Povrijeđeni 50-godišnjak je prevezen na Univerzitetsko-klinički centar Tuzla, gdje je nedugo zatim preminuo.

Počinilac tog krivičnog djela, koji je priznao krivicu, lišen je slobode i nad njim se vrši kriminilistička obrada.O slučaju je obaviješteno je Kantonalno tužilaštvo, a uviđaj vrše pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a TK-a, piše Fena.Iz Kantonalnog tužilaštva TK-a još uvijek nisu potvrdili identitet muškarca koji je usmrtio 50-godišnjeg F.D.

(Izvor:TIP/Foto: Fena)

LTK-INFO.COM