Svježe vijesti:

LUKAVAC - Održan sastanak na temu razmatranja dinamike radova na izgradnji vodovoda Poljice i primjedbi od strane Mjesne zajednice


Dana 06.02.2018.godine u 08:00h održan je sastanak kod Savjetnika Općinskog načelnika Čačkovića na temu razmatranja dinamike radova na izgradnji vodovoda u Poljicu kao i primjedbi od strane MZ Poljice u vezi istog.

Sastanku su prisustvovali: predstavnik investitora Esed Osmanović, predsjednik Mjesne zajednice Poljice Amir Murgić, radnik vodovoda Poljice Suad Murselović, predstavnik izvođača radova (ŠF Inženjering) Tarik Jahić i Asim Demirović koji vodi nadzor nad izvođenjem radova.

Na sastanku je zaključeno da niti jedan od navoda MZ Poljice koje su naveli u aktu dostavljenom Općini Lukavac, nije u potpunosti tačan, a da djelimično evidentirani propusti u radu izvođača ulaze u opseg tolerancije.

Također je donesen zaključak da se sastanci izvođača radova, nadzora, investitora i predstavnika Mjesne zajednice ubuduće održavaju najmanje jednom u petnaest dana u prostorijama MZ Poljice, a po potrebi i češće.

LTK INFO / Općina Lukavac