Svježe vijesti:

KAMIONDŽIJE I PRODAVAČICE LJUBAVI - JEBU PO CESTI I NAS I NJIH


Ne da imam inspiraciju koliko imam potrebu da jutros napišem nešto što je kod 99% muške populacije tabu tema ako će i žene imati uvid u iskren način razmišljanja ma koliko se ovo nekome činilo kontraverzo. Dakle, jutros pišem o prostitutkama iz Bolonje. Još prije 3 sata sam odlučio da im posvetim malo vremena jer pri izlazu sa UPS parkinga sam ih i večeras vidio kao i svake noći na istom mjestu i u istoj odjeći. One su tu nekako poput semafora,stalno migaju i poneke učesnike u saobraćaju i zaustave. Neko namjerno prikoči da ga uhvati crveno svjetlo jer pretpostavljam da ima i onih koji su zainteresovani  za njihove usluge.

Hoće to muški svijet ako ima problema kod kuće ili je pod uticajem opojnih sredstava. Laže ko kaže da neće ili je peder. Ima i treća varijanta a to je da nema para za te stvari pa opali po gasu i ode čak i kroz crveno svjetlo, kao ne zanimaju ga prodavačice ljubavi i nije on od tih muškaraca.😃 Ima i takvih ali su procentualno kao Lukavčani u Lukavcu. Manjina.

Ja sam se večeras nekako posebno sažalio na te djevojke jer je kiša lila kao iz kabla kad sam prolazio pored njih. Pitam se da li je baš nužda po takvom kijametu stajati pored ceste i čekati da naleti neka iskompleksirana mušterija i da mu bez obzira na to svidio im se ili ne za neku sitnu paru moraju pružati sexualne usluge? Da su lude ne znam koliko bar večeras bi bile u kući, pojele šta bilo i uzele slobodan dan tj.noć.

Mislim da su one ipak natjerane da budu i večeras tu i konstatujem sa kolegom Mustafom da taj, ko ih je natjerao, jebo svoju majku, nema srca ni duše. I to su nečija djeca. Boji li se taj Boga, ako se ne boji policije koja ih svaku noć tu viđa kao i ja i ne poduzima ništa. Haman Papa odobrio. Radeći ovaj posao kamiondžijama su one svakodnevica, nešto kao da su nam kolege. Jebu po cesti i nas i njih. Porno život i kod nas i kod prodavačica ljubavi.

Dok sam vozio kroz Poljsku tu sam ih se nagledao i dolazio sam u situacije da mi ih bude žao pa im i po kafu napravim ili ih nahranim. Nisu u pitanju sexualne usluge, onako ljudski .Žao mi je sa kakom mrakom posluju. Kamiondžije su raja, ali ima bagre među nama kao ni u jednoj drugoj profesiji na svijetu. A one su tu da se svaka budala iživljava nad njima jer ima 20-30 eura viška. Ima i onih što bi da uživaju i da ljuljaju kabine pa onda neće da plate. Onda dolazi do gabule i galame. Čim čuješ na parkingu da one jebu mater na 14 jezika, odma znaj da neko nije platio i eto svodnika i policije. Što se spavalo, spavalo se.

Parking je kapaciteta 450-500 kamiona i koga je mati izgubila tu da ga traži. Bez obzira što taj naš kolega dotičnoj dami nije platio za njene usluge, kolega je kolega pa će se uvijek naći solidarnih i izaći da jebu mater i svodniku i njoj. U većini slučajeva okrive prodavačicu ljubavi kao da nije bila dovoljno stimulativna i slične šoferske fazone.

U par navrata sam posmatrao takve tipove da spavaju popola. Do pojasa u kabini a noge mu vire iz kabine jer nije sam sebe mogao da stimuliše da čitav uđe u kamion pa ga neko od kolega ugura nekako i pritvori vrata da sexmajstor ne ispadne. Šteta bi bilo,puko bi ko flaša šta je alkohola u njemu. Eh sad ko je tu kurva, mortus kolega ili ta prodavačica? Bolje da vi to procijenite sami jer je ipak moj kolega. Brat je mio, koje vjere bio.

Mene je vodilo srce i ja sam od onih koji je tim istim Brenama pravio kafe i čajeve za utjehu .Upušto ih u kabinu da se ugriju i slušao njihove priče i anegdote i postao jaran, Bosanac a za neke i Ema.

Jedne prilike mi se to vratilo i ispadnem Tito među svim prisutnim u šoferskoj kafani, na parkingu u Radomskom, u Poljskoj. Bio je vikend, 50-60 šofera u kafani i ja sam sjedio za stolom i večerao.  Konobar mi donosi pivu za sto i naglas kaže da me časte prodavačice ljubavi. Dignem njušku iz tanjura kad one meni mašu i gestikulacijom rukama mi pokazuju da su one platile. Osjećo sam se kao šampioni koji su osvajali titule u karateu. Šampion parkinga. Ostali me gledaju ljubomorno koda sam Bred Pit a ne ćelovina, Bosanac koji je haman imo dušu pa mi se vratilo. Ništa nisam objašnjavo, nek misle da sam sexmajstor, ko ih jebe. Među njima je bilo mnogo većih kurvi nego ovih u Bolonji pored ceste...

Ema Hrvatović - Lukavački Kamiondžija

LTK-INFO.COM