Svježe vijesti:

Edin Delić, načelnik opštine Lukavac - Danas niko vise ne ugrozava BiH od SDA i kamarile koju predvodi Mirsad Kukic


U toku je dramatično zanimljiva sjednica Skupštine TK. Izgleda da možda i imaju ruke da dobijemo privatnu Kukićevu Vladu. Govori ovaj sa slike kako nema razloga za smjenu Vlade. Kako je to jedna od najboljih Vlada, kako nije po proceduri i poslovniku. Gospodin Muamer Zukic nas poziva da budemo jedinstveni jer vanjski neprijatelji ugrožavaju BiH. Umjesto priče o mladima, zapošljavanju, europskim perspektivama i vladavine zakona jedino važno postaje koja će struja iz SDA nastaviti jahati na ledjima napaćenog naroda.

Danas niko više ne ugrožava BiH od SDA i kamarile koju predvodi Mirsad Kukic. Znali su dobro u SDA ko je Mirsad Kukić i na šta je spreman. Gledali su i aminovali haos koji pravi decenijama. Ali znamo ono o sadjenju tikava koje se o glavu razbiju onom ko ih sadi.

Ovo što danas provode je već vidjeno i vidjano. Gledamo to i mi u Lukavcu. Isti takvu drskost, odsustvo argumenata, pozivanje na “broj ruku” koje postaju jedini validan argument. Ruku koje se uzdižu iznad zakona, logike, interesa naroda, morala...

Zašto Vlada možda pada?

Hajde da pročitamo ponovo pisma koja su jedni drugim slali prije nekoliko mjeseci. Tamo su naveli sve razloge i dovoljno je iskopirati.

Istaknuto je na facebook stranici Edin Delic, nacelnik opstine Lukavac

LTK-INFO.COM