Svježe vijesti:

EMINA MUJKIĆ KBS "MASTER" POLOŽILA MAJSTORSKO ZVANJE CRNI POJAS 1 DAN - DANIJELA I DRAGIŠA SEKULIĆ OBNOVILI TRENERSKE LICENCE


U periodu od 19.01.2018. do 21.01.2018.g. u prostorijama hotela "Hollywood" na Ilidži održan je zimski karate seminar, (po prvi put) ujedinjenog Karate Saveza FBiH.

Učešće na seminaru je uzelo preko 300 karate učesnika,majstora karatea,sudija,reprezentativaca kao i perspektivnih sportista.

Osim sudijskog seminara održan je i seminar za ispitivače i trenere,kao i u završnom danu polaganje za majstorska zvanja od crnog pojasa 1 DAN do crnog pojasa 4 DAN.

I ove godine treneri KBS " MASTER" Lukavac  Danijela Sekulić (majstor karatea 3 DAN) i Dragiša Sekulić (majstor karatea 7 DAN) su obnovili svoje trenerske i ispitivačke licence ,koje u narednom periodu važe 2 godine.

Od kandidata koji su polagali za majstorska zvanja,nastupila je i takmičarka našeg kluba EMINA Mujkić i uspješno položila za majstorsko zvanje crni pojas 1 DAN,ujedno pokazavši izuzetnu pripremljenost na ispitu.

Iskrene čestitke našoj mladoj "majstorici" ,koja je ujedno i treći ,novi majstor karate sporta ovog mladog Kluba!

Danijela Sekulić

LTK