Svježe vijesti:

VLASNICI "OSR MMDN", MARIZELA I MERLIN BEGIĆ PAKETIĆIMA OBRADOVALI MALIŠANE "POŠ HRVATI"


Vlasnici obrtničke stolarske radnje "MMDN" Marizela i Merlin Begić danas su novogodišnjim paketićima obradovali mališane područne Osnovne škole "Hrvati" koja djeluje u sklopu OŠ "Lukavac Mjesto".

Pored novogodišnjih paketića takođe su donirali dva ormara za ovu školu iz bogate proizvodne ponude koju ova renomirana stolarska radnja nudi.

Mališani su bili presretni i svojim slatkim osmjesima zahvalili su se ovim divnim ljudima, a kao zahvalnost LTK INFO blog portala Marizeli i Merlinu, predstavit ćemo vam plaletu proizvoda ove stolarske radnje na linku ispod:

LUKAVAC - OSR "MMDN" HRVATI - JEDNIM POZIVOM DO SAVRŠENOG NAMJEŠTAJA

Novo-otvorena Obrtnička stolarska radnja  "MMDN" Lukavac sa sjedištem u Hrvatima se bavi izradom pločastog namještaja, kuhinjskih garnitura po mjeri, stolova, ormara, plakara, šankova i sveg namještaja koji se izrađuje od drveta, iverice i medijapana.

Ovo je samo mali dio iz bogatog asortimana vrlo kvalitetnih proizvoda od drveta koju izrađuje OSR "MMDN". Jedan dio ćemo vam pokazati kroz fotografije, a opširnije možete pogledati na oficijalnoj stranici Na sledećem linku:

KUHINJE PO NARUDŽBI - MERLIN

Takođe narudžbe i sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 061 / 232 - 017 Merlin Begić ili na e-mail adresu : merlinb2009@live.com

Još jednom veliko hvala na ovom humanom gestu vlasnicima MMDN Mazizeli i Merlinu, uz poruku građanima sa općine Lukavac:

NAMJEŠTAJ NARUČITE U "OSR MMDN" JER DIO ULOŽENOG SE VRAĆA VAŠOJ DJECI
LTK INFO