Svježe vijesti:

LUKAVAC - MEVLIHA OBRADOVALA MALIŠANE FK "RADNIČKOG" LUKAVAC


Danas je mlade fudbalere FK "RADNIČKOG" Lukavac, posjetila, sada već svima poznata, naša draga sugrađanka Mevliha De Los Santos skupa sa Djeda Mrazom, kako bi i njih obradovala malim ali vrijednim znakom pažnje, novogodišnjim paketićima.

 - Presretna djeca su aplaudirala i zahvalila se Mevlihi De Los Santos i Djeda Mrazu na novogodišnjim paketićima. Velikodušnom Mevlihinom srcu nema kraja a na pitanje zašto, Mevliha je kratko odgovorila. "Jednostavno volim djecu i jako me raduje kad ih vidim nasmijene"

Sekretar kluba Mirzet Karić zahvalio se gospođi Mevlihi na velikodušnom poklonu za ovu malu raju, te prozvao mališane kako bi joj uručili zahvalnicu i dres kluba FK "RADNIČKI".

Zahvalnica je uručena i mojoj malenkosti Admiru Memiću za LTK INFO, a na moju čestu šalu prateći brojne dodjele paketića "Hoću i ja paketić" Paketić je uručen i meni uz fotografiju sa Mevlihom u krilu Djeda Mraza.

Moja prijateljica i ja smo vam zahvalni za predivno druženje i brojne osmjehe koje ste nam uputili danas. Naši mališani, nastavite naprijed jer vrijedi boriti se i živjeti zbog vas.

Treneru želimo brzo ozdravljenje i da se što prije vrati svojim fudbalerima.

A brzo ozdravljenje želim i tebi draga prijateljice moja.
LTK INFO