Svježe vijesti:

Danas upriličen Božićni prijem kod općinskog načelnika Delića


Načelnik Općine Lukavac, Edin Delić, danas je u kabinetu organizirao Božićni prijem kojem su prisustvovali velečasni Andrija Župarić, župnik crkve Sv. Ante Padovanskog u Lukavcu i predstavnici Mjesne zajednice Bistarac Donji.

Velečasni Župarić je ovom prilikom izrazio zahvalnost zbog poziva i prijema, ističući značaj najradosnijeg katoličkog blagdana-Božića.

„Drago mi je da smo i ove godine ovdje kod načelnika povodom blagdana Božića. Prilika je to da se vidimo, ali i znak razumijevanja i pažnje. Vrlo je važno imati osjećaj za drugog čovjeka, a Božić jeste obiteljski blagdan, ali i blagdan susreta“, kazao je velečasni Župarić.

Načelnik Delić je iskoristio ovu priliku da prisutnim gostima čestita Božić, kao i nastupajuće novogodišnje praznike, uz želju da ih provedu u sreći, veselju i blagostanju.

„Na ovaj način upućujemo izraze poštovanja i čestitke našim susjedima Hrvatima, katolicima općine Lukavac, ali i svim ljudima koji slave ovaj veliki praznik. Drago mi je da imamo veoma dobru saradnju i sa crkvom i velečasnim i sa građanima, katolicima Lukavca i ostalih mjesta. Želim im da se u Općini osjećaju kao kod kuće“, poručio je načelnik Delić, te naglasio da će tradicija okupljanja povodom vjerskih praznika biti nastavljena i u budućnosti.

LTK INFO