Svježe vijesti:

Branko Đurić Đuro i njegova kultna „Đurologija“ 22.decembra u Tuzli u dvorani Mejdan!


Kultna predstava Branka Đurića Đure,  ĐUROLOGIJA,  ponovo gostuje u Tuzli i to 22.12.2017. u dvorani Mejdan sa početkom u 20 sati. Ovoga puta svi oni koji dođu uživat će u posebnoj postavci predstave jer će se sa Đurom na sceni pojaviti i njegovi prijatelji koji će učiniti ovu Đurologiju posebnom.

Ovo je 215. izvođenje predstave koju je u samo godinu dana pogledalno preko 150 hiljada ljudi, a  zanimanje za Đurin jedinstven i originalan humor ne prestaje.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u 90-minutnom oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Svi koji do sada još nisu uspjeli pogledati ovu kultnu predstavu, a i „ponavljači“ koji uvijek rado dođu ponovno uživati uz Đurine skečeve. Karizmatični i po svojim glumačkim umijećima jedinstveni Sarajlija Branko Đurić Đuro vas poziva po novu dozu smijeha na predstojećoj „Đurologiji“ u Tuzlu!Ovoga puta svi oni koji dođu uživat će u posebnoj postavci predstave jer će se sa Đurom na sceni pojaviti i njegovi prijatelji koji će učiniti ovu Đurologiju posebnom.

Vidimo se u Tuzli, dvorana Mejdan 22.12.2017. a ulaznice po cijeni od 20 KM i 15 KM su u prodaji u sistemu Kupikartu.ba, na blagajni dvorane i u CD shopu „ Sejo i Vili“.

Izvor/foto:TIP.ba

LTK INFO