Weather (state,county)

Svježe vijesti:

HAMZA ČAJIĆ NASTUPA VEČERAS - SRETNOOOOO MAJSTOREEEEEE


Večeras, nešto oko 20:30 sati, nastupa naš šampion Hamza Čajić, član KBS "ORKKA" Lukavac. Hamzin prvi protivnik voljom žrijeba neće biti nimalo lagan. Naime Hamza čeka boljeg iz duela Ruskog i Američkog takmičara. Postoji vjerovatnoća da obezbijedimo Livestrim prenosa. Ako uspijemo, meč ćemo svakako prenositi uživo na našem profilu.

Žrijeb je poznat,kao i uvijek Hamzu zapadne najteža lista. Prvo kolo je slobodan i čeka protivnika iz meča Rusa i Amerikanca. Na njegovoj listi su i Egipćanin aktuelni svjetski prvak kao i Kanađanin trenutno prvoplasirani na svjetskoj listi, ja ipak vjerujem u Hamzu i da uz Božiju pomoć može napravit dobar rezultat.Naš šampion nastupa danas (četvrtak) na tatamiju broj 5 oko 20:30 sati po našem vremenu,sretnooooo majstoreeeee - istakao je Selver Čajić, otac bosanskohercegovačkog, lukavačkog i bokavićkog šampiona.
te dodao:

I posljedne pripreme za današnji megdan su završene,hvala svima još jednom u moje i u Hamzino ime na ogromnoj podršci iskazanoj ovih dana koja je stizala iz svih dijelova BiH a i šire.Na Hamzi je uvijek malo pritisak jer se od njega očekuje dobar nastup,nadam se da se vremenom naučio nositi sa tim.Spreman je i dat će svoj fizički i psihički maximum da u što boljem svjetlu predstavi sebe,klub,grad,opštinu,kanton,državu kao i sve one koji mu daju neizmjernu podršku.Ja ti beže želim hladnu glavu,hrabro srce,odlučnost i neka proradi Bosanski inat i molim Allaha da ti bude na pomoći,sretnoooo legendooo

LTK INFO