Weather (state,county)

Svježe vijesti:

PREKINUTA JAVNA RASPRAVA U BUKINJU - TEMA AZIL ZA PSE I MAČKE


U rubrici "Građani kažu" - LTK INFO daje priliku svojim čitateljima da iznesu svoje stavove, probleme, kao i potrebe. Tako prenosimo i stav čitatelja Senail Ohro Ajšić. Tekst prenosimo bez izmjena.

Prekinuta javna rasprava u Bukinju.
Podli pokušaj gradske uprave da na područje Divkovića i Plana preseli azil pasa i mačaka nije uspio.
Bitno je napomenuti,da je stav savjeta mz.Bukinje identičan sa stavom građana a,to je da azil ni pod kojim uvjetima ne dolazi u obzir.
Obzirom na već odavnu ogorčenost građana Šićkog i Bukinja prema gradskoj upravi i samom gradonačelniku Imamoviću eskalirala je posebno u dijelu spominjanja azila na njihovom prostoru.
Evidentno je da gradska uprava ne posustaje u namjerama da,građane Bukinja i Šićkog dovede u najgore mogući položaj pa i to da im nedaju ni miran san od eventualnog azila u kojem bi bar po iskustvu iz Paša Bunara u azilu bilo smješteno stotinjak pasa a,300 pasa van azila.
Sigurno je jedno da,Imamović neće posustati i,pitanje je na koji će način sprovesti svoju suludu ideju protiv samih građana ovog područja.
Bilo kako bilo ali predstoji teška borba protiv Jasminove lažne socijal demokratije od koje građani zapadne Tuzle nemaju nikakve fajde.

LTK INFO