Weather (state,county)

Svježe vijesti:

NOVI "VANTAGE" BIT ĆE SPREMAN DO KRAJA GODINEOsnovni model u ponudi Aston Martina uskoro će dobiti dugo očekivanu zamjenu.
U Aston Martinu su u završnoj fazi testiranja nove generacije modela Vantage, a bez obzira na temeljito apliciranu kamuflažnu foliju prve fotografije najmanjeg Astona pokazuju da karoserija automobila pojedinim konturama jasno asocira na model DB10 koji se pojavio u filmu Spectre u kojem neuništivi britanski agent James Bond (opet) spašava svijet.

"Kupcima ćemo ponuditi još jedan model za koji će se i bez ikakvih oznaka znati da je pravi Aston Martin", rekao je prvi čovjek britanske automobilske kompanije Andy Palmer.

Novi Vantage koristit će skraćenu aluminijsku platformu udobnog GT modela DB11, a pokretat će ga AMG-ov 4-litarski biturbo V8 motor (510 KS) koji se odnedavno može dobiti i u kombinaciji sa spomenutim modelom DB11.

U ovom trenutku nije poznato koliko će konjskih snaga motor isporučivati u kombinaciji s najmanjim Astonom, ali Palmer obećava mnogo adekvatnog "zvuka i slike". Ne sumnjamo.Izvor/foto:klix.ba

LTK INFO