Weather (state,county)

Svježe vijesti:

GO SBB-a Tuzla sa indignacijom odbacuje ‘izrečene laži'?! ˝Provjereni i dokazani kadrovi mogu na najbolji način predstaviti interese građana Tuzle˝-Gradski Odbor SBB-a Tuzla sa indignacijom odbacuje više puta izrečene laži i omalovažavanja rezultata rada kako istaknutih pojedinaca, članova, ministara i rukovodnih kadrova koji su na tim pozicijama zahvaljujući izbornim rezultatima  koji postigao SBB na izborima,  tako i organizacije u cjelini. Ovim putem uvjeravamo javnost u ispravnost rada i dobre rezultate koje postižu članovi SBB-a na svim mjestima na kojima se nalaze, navode u saopštenju za javnost GO SBB Tuzla, koje prenosimo u cjelosti:

-Laži i najteže uvrede koje su pojedinci  izrekli, a koji su izgubili svoje pozicije  u stranačkim strukturama, podržani od onih koji takođe gube svoje pozicije, predstavlja  pokušaj destabilizacije i zaustavljanja organizacionih uspjeha koje je SBB postigao unutarnjom organizacijom i posebno realizacijom unutar stranačkih izbora.

-Ovim želimo da podsjetimo na aktivnu ulogu preko 1500 članova koji su sa neskrivenim entuzijazmom učestvovali u procesu izbora a sa posebnim zadovoljstvom i ponosom ističemo završnu Izbornu skupštinu na kojoj je bilo prisutno preko 400 članova i koja je protekla u dostojanstvu i sjajnoj atmosferi koja je očito zabrinula sve one koji su imali pa i one koji imaju političkih ambicija da učestvuju u predstojećim izborima. Oni koji nisu uspjeli dobiti potporu, pa  niti minimalno potrebnu podršku članova svoje izborne baze, sada okrivljuju sve one koji su  izabrani i koji su dobili povjerenje baze  a koji su   provjereni i dokazani kao i kadrovi  koji mogu na najbolji način predstaviti interese građana Tuzle.

-Sa posebnim zadovoljstvom kostatiramo i obavještavamo naše cjenjene sugrađane kako smo u u posljednje vrijeme zabilježili značajan i ohrabrujući trend povećanja članova a koji su istovremeno u svom svakodnevnom poslu postigli rezultate koji mogu poslužiti na ponos ne samo SBB-u nego i svim građanima Tuzle pa i Bosne i Hercegovine te da u evidenciji članstva sada imamo preko 6600 potvrđenih članova.

-Snažno smo opredijeljeni da se zalažemo za sva ona pitanja koja će omogućiti rješavanje ekonomskih pitanja kojima će se stvoriti ambijent da mladi vide svoju perspektivu ostankom i radom u našoj Bosni i Hercegovini.

-Pozivamo sve članove i simpatizere i  građane Tuzle da vjeruju legalno izabranim strukturama na unutarstranačkim izborima a mi ćemo na najbolji način iskazati povjerenje i zalagati se za prosperitet svih naših sugrađana i svih zaisteresiranih za napredak ove zemlje, navedeno je u saopštenju za javnost GO SBB Tuzla.

-Vezani članak: Proključalo u SBB-u Tuzla: Sumnjivi stranački izbori, pljušte optužnice zbog zapošljavanja, Centrala stranke šuti

(Izvor/Foto:TIP)

LTK INFO