Weather (state,county)

Svježe vijesti:

Edo Maajka u Pitalici: Moto koji me vodi kroz život je modifikovani “No Sikiriki” (VIDEO)Nakon kratke pauze, u “Pitalici” portala Tuzlanski.ba, na kratka pitanja odgovara popularni hip hop muzičar Edo Maajka.

- Ekipa portala Tuzlanski.ba ba iskoristila je nedavni Edin koncert u organizaciji Cafe Bara Sloboda na Sonom trgu Tuzli uoči kojeg smo smo snimili zanimljive odgovore Ede Maajke. Reper Edo Maajka u svojim odgovorima otkrio je kako je veoma vezan za svoju porodicu sa kojom danas živi u Zagrebu na što je ponosan jer je nakon nekoliko godina uspio svoju porodicu iz Tel Aviva preseliti u glavni grad Hrvatske.

- Također nam je otkrio kako je prisustvovao rođenju svog djeteta što smatra jednim od najsretnijih trenutaka u životu. Kako svoju najveću manu Edin Osmić je istakao to što je brzoplet i nervozan pa u takvim situacijama često kaže ono što inače ne bih. Otkrio nam je da nikada ne bi bio političar, a da može biti neko drugi na jedan dan kaže da bi bio svoja supruga. Nebitnim ljudima Edo Maajka smatra ljude koji mrze. Šta ne bi nikada uradio u životu, šta je za njega ljubav, kako izgleda njegovo idealno veče i odgovore na mnoga druga pitanja pogledajte u video prilogu.


Izvor/Foto/video:tuzlanski.ba/YouTube

(LTK - INFO)