Weather (state,county)

Svježe vijesti:

NASTAVAK RADOVA NA SANACIJI I ADAPTACIJI SALE DOMA KULTURE U GORNJEM POLJICU


Nastavljeni su radovi na renoviranju sale Doma kulture u Poljicu G. Glavni organizator i finasijer ovog projekta Sulejman Brkić poručio je mladima i mještanima Poljica na svom facebook profilu:

- Želim svima poručiti da je danas urađena ploča u sali Doma kulture i da sam glavni "krivac" ja, Sulejman Brkić, za rekonstrukciju i sanaciju sale Doma kulture.
Cijeli projekat, koji će se na radost mladih generacija Gornjeg i Donjeg Poljica okončati uspješno i kao rezultat dati salu puno bolju nego je bila ikada, započeo je izradom projektne dokumentacije još 2012 godine. Ja sam oduvijek smatrao da Poljice ima veliki potencijal u mladim generacijama i da se vrijedi angažovati materijalno i na svaki drugi način i tim budućim velikim ljudima pokloniti mjesto koje će im služiti za kulturnu nadogradnju.
To sam obećao u predizbornoj kampanji i to i izvršavam. Zahvaljujem se svim dobrim ljudima koji u ovom projektu vide nešto pozitivno i pomažu realizaciju istog.
 Postoje, naravno i snage koje prijete tužbama zbog ovog mog angažmana. Ja im poručujem neka me tuže, priznat ću još jednom KRIV SAM što će dom zasijati novim sjajem i biti od koristi mladim naraštajima Poljica. Ja sve što ulažem halalim ovim mladim ljudima i želja mi je da budu bolji, sretniji i uspješniji od svih nas.

Želim se zahvaliti Sulejmanu na svemu što čini za mlade, ne samo Poljica, već i šire. Na mladima svijet ostaje. Želim se zahvaliti i svim učesnicima ove akcije i poručiti, kako se razlike, pogotovo političke, moraju prevazići, ako je cilj sviju dobrbit građana.

Pokrenimo akciju:

UJEDINJENI ZA BOLJE POLJICE 


Admir M.
LTK INFO